Livsenergi

Jeg har hele mit liv haft en spirituel tilgang til livet. Derfor valgte jeg at blive uddannet Reiki-healer ved Reikimester Hanne Fritzbøger. Reiki er japansk og betyder universel livsenergi.

Reiki handler om treenigheden af krop, sind og ånd.

Treenigheden danner tilsammen det hele menneske og er rammen om vores samlede helbred. Disse tre dele er aldrig stærkere end det svageste led. Reiki er ”hænder på” healing, hvor du ligger fuld påklædt på en briks, og jeg nænsomt placerer mine hænder på dig i en serie håndpositioner. Herved strømmer ren livsenergi ubegrænset i de mængder, du har brug for.

Reiki kan med fordel også bruges til afbalancering af chakra (7 hovedcentre i kroppen, der alle er forbundne. Hvis et af disse er i ubalance, påvirker det hele dit system). Disse heales individuelt og bringes i balance.

Under udøvelsen af Reiki overfører jeg den universelle livsenergi til dig via mine hænder direkte ind i din krop og dit sind. Dette vækker den naturlige healings proces.

Reiki har god effekt på:

  • Stress, tankemylder, søvnløshed
  • Understøtter anden behandling for psykiske ubalancer
  • Booster immunforsvaret
  • Giver energi
  • Skaber overblik og balance
  • Understøtter medicinske forløb og mindsker bivirkninger
  • Lindrer kroniske tilstande og smerter

Ved helt specifikke problemer kan jeg anbefale, at man får 4 behandlinger kort efter hinanden for at optimere den helende energi, og give dig et kærligt boost og skub fremad.

Kombination af psykoterapi og Reiki-healing

En hel unik kombination, hvor du først får en times individuel terapi (læs mere her). Ofte kan man være følelsesmæssigt udfordret og skrøbelig efter en session. Der har måske været svære følelser oppe og vende, og man har været inde og kigge på ting, som man almindeligvis prøver at skubbe væk.

Derfor har jeg virkelig god erfaring med at kombinere psykoterapien med en 1/2 times Reiki healing som afslutningen. Det giver en hel fantastisk ro og samling på sindet, inden man igen går ud og møder verden. Jeg kan ikke anbefale denne kombination nok. Man får terapiens forløsning, bearbejdning og forståelse efterfulgt af Reiki-healingens samlende og lindrende effekt.

Kontakt mig
close slider