Parforholdet er i vores tid under enormt pres

Det kan være en stor udfordring at få alle ambitioner, drømme, behov og fejl til at spille sammen i hverdagen. Dette kan være medvirkende til konflikter, uenigheder, dårlig stemning, misforståelser, uhensigtsmæssige mønstre, jalousi og manglende glæde og tilfredshed.

Hvis I kan nikke genkendende til nogle af disse ting, kunne parterapi være en mulighed for jer.

Min erfaring er, at udfordringer i parforholdet ofte handler om at begge parter ved for lidt om sig selv og hinanden. I terapien afdækker vi hvilke behov I hver især har, og arbejder med hvordan disse kan imødekommes, samtidig med at parforholdet styrkes.

Jeg hjælper jer med at finde den gode kommunikation og forstå, hvad der er i spil for jer, både individuelt og som par.  Jeg hjælper jer med at få øje på uhensigtsmæssige mønstre, forstå hvorfor og hvordan de er opstået, og med at bryde disse.

Der kan også være andre problemer i spil f.eks. utroskab, svigt, mistillid og uretfærdighed. Her vil det ofte være en god idé at kombinere parterapi med enkelte individuelle terapisessioner.

I parterapien har jeg god erfaring med samtaler og forskellige øvelser. Udviklingen går hurtigst, hvis I har mod på at lave forskellige mindre opgaver imellem sessionerne.

Bestil en tid for et uforpligtende møde (gratis), hvor vi sammen kan afklare om parterapi er for jer, og hvordan et eventuelt forløb kunne se ud.

 

Kontakt mig
close slider